Частотний перетворювач VLT ® Refrigeration Drive FC 103 став ще компактніше


14 листопада 2012

Danfoss VLT Refrigeration Drive FC 103

Частотні перетворювачі VLT ® Refrigeration Drive FC 103 оптимізовані під холодильну галузь потужністю від 110 до 315 кВт тепер доступні в новому, компактному типорозмірі D. Ці привода до 68% менше попередньої версій цього типорозміру.
VLT ® Refrigeration Drive FC 103 призначений для ефективного управління двигуном і збільшення терміну служби холодильної системи компресора, конденсатора, випарника, насоса або вентилятора.

Компактний розмір - один з важливих факторів при виборі частотного перетворювача високої потужності. Невеликі розміри дозволяють розробникам і власникам заводів і фабрик, мінімізувати вимоги до простору необхідного для їх установки на панелі або стіни тим самим ми економимо настільки цінне простір на додаток до енергозберігаючих перевагам, які є результатом управління VLT ® Drive.

Інноваційне управління температурним режимом. Висока ефективність приводу (ККД), більше 98%, є однією з основних причин низького споживання енергії привода, і втрати тепла, які повинні бути спрямовані в бік від нутрощів привода. Інноваційна система охолодження Danfoss дозволяє розсіювати до 90% тепла що виділяється частотним перетворювачем. Однією з основних переваг такого підходу є те, що додаткові системи охолодження може бути або менше, а в деяких випадках повністю усунені, щоб скоротити додаткові витрати пов'язані з охолодженням.