Тепер вибрати електромагнітний клапан або реле тиску Danfoss так само просто як приготувати каву


26 октября 2012

Вам потрібна допомога у виборі електромагнітного клапана або реле тиску для вашої задачі? За допомогою всього декількох клацань веб-інструмент для підбору продук Danfoss зможе допомогти вам знайти правильний продукт для стандартних завдань.

Програма розроблена, щоб допомогти продавцям, монтажникам і кінцевим користувачам точно визначитися з вибором електромагнітного клапана і реле тиску, веб-інструмент допоможе вам зробить вибір продукту швидко і легко. Все, що потрібно це підключення до інтернету з вашого комп'ютера, планшета або смартфона.
Програма допоможе вибрати найбільш підходящий реле тиску, клапан або котушку з переліку продукції фірми Danfoss. Інформацію про продукт ви можете отримати по електронній пошті або роздрукувати на принтері. Обраний товар Ви можете замовити у нашій компанії. У випадку з ОЕМ виробниками ми рекомендуємо для підбору обладнання відразу звертатися до наших технічних фахівців.
Щоб використовувати програму вибору на своєму мобільному пристрої, просто відскануйте QR-код вказаний під новиною, або скачайте додаток з Mac App Store або Android Market.

                
QR код для підбору клапана   QR код для підбору реле